Looking For Anything Specific?

Esenyurt'ta Yangın / 6gkg3nj35vn5um / Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti.

Esenyurt'ta Yangın / 6gkg3nj35vn5um / Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti.. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

Mnmpoetzcemg2m
Mnmpoetzcemg2m from cdn1.ntv.com.tr
İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler.

Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi.

Esenyurt Ta Yangin 2 Kisi Hayatini Kaybetti
Esenyurt Ta Yangin 2 Kisi Hayatini Kaybetti from www.kanalben.com
İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Esenyurt belediye başkanı ali murat. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Esenyurt belediye başkanı ali murat. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı.

Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Vzjdizwub3y5ym
Vzjdizwub3y5ym from icdn.ensonhaber.com
İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor.

İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar